NERO (REU / °2009) — GERESERVEERD

We verspreiden deze boodschap voor het Dierenasiel Sint-Truiden (http://www.dierenasielsinttruiden.be/dieren-in-het-asiel/zoekertjes-honden), waar Nero al veel te lang op zijn gouden mandje wacht…

Deze knappe man is Nero. Nero werd geboren in september 2009. Hij leefde zijn hele leven buiten in een kleine ren om de zaak te bewaken. Een leven alleen… Wij zoeken beter voor deze man!!

Toen Nero pas in het asiel aankwam, had hij geen vertrouwen in ons. Dit mede doordat zijn ogen niet verzorgd werden en hij hier pijn aan had en niets kon zien. Zijn verleden met de mens is ook geen mooi voorbeeld!

Bij ons kreeg hij ondertussen een grondige was- en trimbeurt en zijn ogen zijn enorm verbeterd. Hij laat deze ook goed verzorgen.

Eens hij je vertrouwt (het vraagt een beetje geduld), mag je alles met hem, dan gaat hij zelfs in speelmodus! Hij is dan heel aanhankelijk. Wandelen doet hij voorbeeldig.

Nero heeft ervaren baasjes nodig die hem stap voor stap begeleiden in een goed leven. Hij wil wel een leven BIJ de mensen dit keer! Hij is ook graag buiten maar wil zeker ook z’n plekje binnen.

Nero wordt niet geplaatst in een gezin met kinderen.

We zoeken mensen die bereid zijn om tijd in hem te investeren.
Nero heeft nood aan een baas die wel bereid is hem te sturen, maar die dat doet met een zachte maar consequente aanpak.

Nero kan alleen geplaatst worden of bij een grote teef.

Niet vergeten dat je eerst een paar keer moet komen kennismaken met Nero vooraleer je hem kan adopteren.

Wie geeft knappe Nero een plekje dat elke hond verdient?

Update 21/08/2018:
Na 10 maanden in het asiel krijgen we een verlossend berichtje vanuit het asiel in Sint-Truiden: Nero werd zaterdag geplaatst in een familie! Laten we allen héél erg hopen dat het goed gaat!