GABBANA (TEEFJE / °2006)

Gabbana bevindt zich in het Dierenasiel van Ninove. Wie wil haar een mooie oude dag bezorgen?

Carine en Jelle hebben Gabbana bezocht en brachten verhaal uit:
Gabbana werd samen met 2 andere honden in beslag genomen, waarvan reeds 1 werd geadopteerd. Gabbana (12) en Alma (10) huizen samen in een hok in het asiel. Carine en Jelle gingen met Gabbana op stap en uiteraard mocht Alma mee. Ze hadden er beiden heel erg zin in en zetten er ook een flinke tred in. Je zou ze hun leeftijd zeker niet aangeven. Gabbana leek niet zo veel interesse in hen te hebben, meer in het wandelen zelf. Maar bij een kleine rustpauze kwam ze toch eens snuffelen, wilde ze geaaid worden en kreeg Carine zelfs een heleboel likjes. Echt een schattig ding. Ze is vrijwel zindelijk in haar hok. Ze is gechipt, gevaccineerd, ontwormd en gesteriliseerd.

Gabbana kan samen met andere honden. Ook kinderen zijn geen probleem.

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet om het Dierenasiel Ninove te contacteren:  https://www.dierenasielninove.be/fullscreen-page/comp-ja4aahbn/f89c511e-7e12-4de9-b98d-c3c6f6032c90/0/%3Fi%3D0%26p%3Dctzx%26s%3Dstyle-jidjwlp5

update 24/09:
Het bericht dat Gabbana geadopteerd werd, heeft ons vandaag bereikt. We wensen haar en haar nieuwe baasje een mooie toekomst toe!