DONEER

Desondanks de beslissing om op 31 december 2021 de activiteiten van onze vereniging stop te zetten, zullen wij de donaties en inkomsten die wij ontvangen blijven gebruiken om chow chows te helpen. De integrale bedragen die wij op onze bankrekening ontvangen, zullen worden doorgestort naar Chow au Coeur, een Franse vereniging die zich inzet om chow chows te redden in Frankrijk, maar ook in België.

Aarzel dus niet om jullie aankopen via Trooper te blijven uitvoeren, of om jullie donaties te blijven storten. Dit kan uiteraard ook rechtstreeks aan Chow au Coeur via het bankrekeningnummer FR76 3006 6104 9100 0201 5300 261.

————–

Elke donatie, hoe groot of klein ze voor u lijkt, is voor ons een belangrijke bron van inkomsten. Wijzelf en onze vrijwilligers werken geheel onbezoldigd, waardoor wij uw bijdrage 100% kunnen benutten waarvoor het bestemd is: het helpen van de chow chows die aan ons worden afgestaan.

Wij gebruiken uw donatie onder andere voor:

  • De medische check-up van ELKE chow die aan ons wordt toevertrouwd;
  • De medicijnen van de chows die in gastgezinnen verblijven;
  • De operaties of andere medische zorgen van chows die nog geen adoptiegezin vonden;
  • De vachtverzorging van zwaar verwaarloosde honden;
  • Enzovoort…

Een vrije donatie kan gestort worden d.m.v. onderstaande knop, of door een bedrag manueel over te maken op één van onze bankrekeningnummers.

Doneer € -

Onze bankgegevens (op naam van “Chow4ever”):
IBAN: BE64 9531 4574 1152
BIC: CTBK BE BX