CASEY (TEEFJE / °2016)

Een tijdje geleden besluit één van onze trouwste volgsters Jeannette Goorhuis en haar echtgenoot Gerbrand om een bezoekje te brengen aan Hades in het asiel te Lommel. Bedoeling was alvast een nieuw speelkameraadje te adopteren voor Laika omdat het écht niet goed ging met Skai.

Tot op heden kunnen ze Hades nog steeds niet uit hun hoofd zetten, doch zijn overduidelijk pijnlijke lichamelijke toestand strooide roet in het eten en deed hen meer kwaad dan goed. Vol verdriet en diep teleurgesteld keerden ze huiswaarts …

Wil het toeval dat er, ongeveer gelijktijdig,  bij één van de vrijwilligers een dringende noodkreet binnenloopt van een lieve dame die om méér dan begrijpelijke reden dient afstand te nemen van haar chow Casey.

Kortom, een droomscenario wordt in een mum van tijd gerealiseerd : iemand die oprecht op zoek is naar een gouden mand voor haar hond en een stel dierenvrienden die deze wens zonder de minste twijfel kunnen invullen.

Ophalen in het noorden van België en naar de nieuwe baasjes brengen in Nederland werd een rit van welgerekend een kleine 600km, doch daar hadden André en Marline niet het minste probleem mee …

Het werd een méér dan hartelijke ontvangst bij Jeannette en Gerbrand en er werd geklonken met BELGISCH BIER !
(Geschreven door Marline Landuyt, vrijwilliger Chow4ever)